FA | EN | RSS

چهارشنبه, 22 آذر 1396

برگزاری آزمون عملی آشپزی در گیلان

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان از برگزاری آزمون عملی آشپزی عمومی خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري گیلان؛حمیدرضا آذرپور در تشریح این خبر هدف از برگزاری این دوره‌ها را آشنایی با انواع غذاهای سنتی و فرنگی،پخت با کیفیت‌تر،تزئین غذاها و رعایت بهداشت در مراکز خدمات پذیرایی و اقامتی اعلام کرد.

وی اظهار کرد:استان گیلان با وجود بهره‌مندی از ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی و طبیعی بسیار و داشتن بیشترین تاسیسات پذیرایی نیاز به نیروی آموزش دیده در این بخش دارد.

این مسئول با بیان اینکه با برگزاری این دوره آموزشی زمینه اشتغال برای هنرجویان این رشته در تاسیسات پذیرایی با سهولت بیشتری صورت خواهد گرفت؛خاطرنشان کرد:این آزمون عصر امروز در رستوران وحید گلسار برگزار شد و قریب به20 نفر با پخت مرغ ترش بعنوان خوراک محلی گیلان که با شماره ۱۱۴۷در فهرست آثار ملی شده،به رقابت پرداختند.

لازم بذکر است:هنرجویان پس از قبولی در آزمون عملی گواهینامه مهارت آشپزی از سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری دریافت خواهند نمود.