FA | EN | RSS

چهارشنبه, 22 آذر 1396

درخشش هنرمندان گیلانی در جشنواره سفره ایرانی،فرهنگ گردشگری

هنرمندان گیلانی با ارائه بهترین خوراک و غذاهای محلی در جشنواره سفره ایرانی،فرهنگ گردشگری که در استان گلستان برگزار گردید،خوش درخشیدند.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان؛حمیدرضا آذرپور در تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سفره ایرانی،فرهنگ گردشگری که برای اولین بار در استان گلستان و به میزبانی شهرستان گرگان برگزار شد،هنرمندان چهار استان شمالی کشور شامل گلستان،مازندران،گیلان و قزوین با پخت انواع غذاهای سنتی و محلی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

وی هدف از برگزاری این رویداد فرهنگی را ترویج فرهنگ غذاهای بومی و منطقه‌ای استان‌ها،ترویج سفره‌ ایرانی،احیای دوباره فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و اصیل هر منطقه در بین مردم و خانواده‌ها و ترویج دوباره طبخ و ارائه غذاهای سنتی خواند و گفت:این نمایشگاه در چهار بخش پیش غذا،غذای اصلی،دسرها و دمنوش ها و نوشیدنی های سنتی بومی و محلی و با سه محور پخت غذاهای سنتی،نمایشگاه صنایع دستی مرتبط با غذا و فرهنگ غذا و موسیقی و آیین های مرتبط با غذا برگزار گردید.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان در ادامه به غذاهای بومی محلی استان گیلان که در نمایشگاه مذکور ارائه شد،اشاره کرد و افزود:استان گیلان با غذاهای مرغ ترش،گمجه کباب،سیرابیج،انارپیچ،باقلا قاتوق و پیش غذاهای کال کباب،زیتون پرورده،بورانی،ترشی هفت بیجار و دسرهای دوشاب برنجی،دس حلوا،کاکا و نوشیدنی دوغ نعنایی در این جشنواره حاضر شد و خوش درخشید.

این مسئول تصریح کرد:برگزاری چنین جشنواره‌هایی بستری مناسب برای توسعه گردشگری فراهم می سازد و تاثیری شگرف در توسعه این صنعت می گذارد.

آذرپور از اهمیت بالای واحدهای پذیرایی در صنعت گردشگری سخن گفت و تصریح کرد:تنوع غذایی یکی از اصلی ترین عوامل افزایش جذابیت سفر و ماندگاری مسافر تلقی می شود و این در شرایطی است که غذاها و خوراک به تنهایی نیز به عنوان انگیزه ای برای سفر محسوب می شود.