معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری؛توسعه صنعت گردشگری را راهکاری برای توسعه اجتماعی و تحول بنیادین در نظام اقتصادی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان؛نشست شورای اداری گیلان به محوریت رویکرد اقتصاد مقاومتی با حضور معاونین رئیسجمهوری،دکتر نوبخت،استاندار گیلان و نماینده ولی فقیه در استان و جمع دیگری از مسئولان محلی برگزار شد.
در این نشست زهرا احمدی پور رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری بر لزوم توجه به ظرفیت استانها در تدوین سیاست راهبردی حیطه گردشگری تاکید کرد و گفت:
توسعه این صنعت راهکاری برای توسعه مناسبات اجتماعی و تحول بنیادین در اقتصاد است.
وی توجه به ظرفیت استانها در تدوین سیاستهای راهبردی حوزه گردشگری را ضروری خواند و افزود:هر استان دارای ظرفیتها و امکاناتی است که سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در تلاش است تا بر اساس همان داشته ها،محورهای توسعه گردشگری را ترسیم نماید.
این مقام مسئول تصریح کرد:سیاستهای راهبردی حوزه گردشگری در سال جاری مبتنی بر این ویژگیها تدوین شده و مزیتهای گردشگری هر استان در آن لحاظ گردیده است.
احمدی پور با اذعان این مطلب که صنعت گردشگری بهدلیل داشتن ویژگیهای چندبخشی،نقش مؤثری در توسعه اقتصادی کشورها ایفا میکند،مشارکت تمامی نهادهای دولتی و مدنی را خواستار شد.
معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی اظهار کرد:امروز شاهد جابجایی منابع تولیدکننده ثروت از صنایع سنگین بهسمت خدمات و بهطور ویژه بهسمت صنعت گردشگری هستیم و بر همین اساس می توان ادعا نمود که صنعت گردشگری برای اینکه کشور را به سمت ثروت ملی سوق دهد،باید بر اساس ظرفیتهای موجود به دنبال طرحهای کلی،راهبردی و بلندمدت باشد.
وی با بیان اینکه امروز بهدنبال تدوین سیاستهای کلی صنعت گردشگری کشور هستیم و در برنامه پنجساله ششم نیز توجه به این حوزه به وضوح دیده می شود،خاطر نشان کرد:تلاش شده تا در این برنامه راهبردی با نگاهی آمایشی ظرفیتهای استانها مشخص و متناسب با آن طرحهای توسعهای تدوین شود.
وی گیلان را استانی با ظرفیتهای طبیعی،گردشگری و تاریخی بسیار خوب دانست که باید در مسیر توسعه و تعالی صنعت گردشگری بدان توجه شود و رونق اقتصادی را با تکیه بر طرفیت های داخلی آن به بار نشاند.