FA | EN | RSS

پنج شنبه, 27 مهر 1396

دومین جشنواره غذاهای محلی در آستارا برگزار شد

دومین جشنواره غذاهای محلی و سنتی آستارا با مشارکت دستگاه های دولتی و رستوران های بین راهی این شهرستان برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان؛ به مناسبت هفته گردشگری دومین جشنواره غذاهای محلی و سنتی آستارا در این شهرستان برگزار شد.

پردل امیری نژاد مسئول نمایندگی میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان آستارا در تشریح اهداف این جشنواره اظهار داشت: جشنواره غذاهای سنتی و محلی بهترین فرصت برای آشنا کردن گردشگران آستارا با خوراکی های محلی این شهرستان است.

وی اظهار کرد: از شمال تا جنوب استان گیلان به سبب تنوع اقلیم و قومیت ها با غذاهای مختلفی مواجه هستیم و شهرستان آستارا در غرب این استان به لحاظ موقعیت گردشگری، می تواند نقش عمده ای را در معرفی خوراکی های استان ایفا نماید.

وی بیان داشت: گردشگری غذا یکی از مهمترین شاخه های گردشگری درجهان است و بعد از جاذبه های طبیعی ، غذاهای محلی هر منطقه در جذب و ماندگاری مسافران اهمیت دارد.

لازم بذکر است که عرضه آثار هنرمندان صنایع دستی و اجرای موسیقی سنتی از بخش های جانبی دومین جشنواره فرهنگی غذاهای محلی آستارا بود.

نخستین مرحله این جشنواره در شهریورماه سال قبل برگزار شده بود.