اولين همايش گردشگري شهرستان رودبار با حضور مسئولان، صاحبان اصناف و هنرمندان شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان؛ علی كاظمي مسئول نمایندگی ميراث فرهنگي، صنایع دستی و گردشگری رودبار در اين همايش با بیان اينكه اهميت و ارزش گذاري بر ظرفيت هاي این شهرستان موجب رونق گردشگري در منطقه مي شود، تصريح كرد: يكي از اهداف برگزاري اين نشست، يادآوري ارزش هاي بي بديل توسعه گردشگري، اطلاع رساني و آشنايي بيشتر با پتانسیل های رودبار و توريست پذير است.
وی با اشاره نقش حمايتی مردم و مسئولين در رفع دغدغه های گردشگري شهرستان و تبديل آن به فرصت اذعان نمود: بهبود وضعيت اقتصادي و رشد طبيعت گردي شهرستان ماحصل تلاش جمعی در حوزه گردشگری می باشد.
وي در ادامه با اشاره به قدمت ديرينه سه و يا چهار هزار ساله جام مارليك (نصفي) و غار دربند (رشي) با قدمتي بالغ بر ۲۵۰هزار سال، خاطر نشان كرد: فن هنري و تكنيك ساخت جام مارليك، ارتفاع ۱۸سانتي متري با وزن ۳۱۶گرم؛ وجه تمايز آن با ساير اكتشافات و ظروف هم عصر مي باشد.
گل سوسن چلچراغ، چشم انداز سرو هرزويل و نیز پل خشتي لوشان و سياهرود از ديگر جاذبه هاي شهرستان رودبار است که کاظمی به آن اشاره نمود و افزود: با ارج نهادن بر اين دارایی های ارزشمند مي توان در راستاي ارتقاي مقوله گردشگري اقدامات موثری را به منصه ظهور رساند.
کاظمی، با تاکید بر لزوم ارتقاء و ترميم زيرساخت ها عرصه گردشگری خواستار تعامل بیشتر با سرمایه گذاران بخش خصوصي شد.
وی؛ فروشندگان زيتون و فعالين حوزه گردشگري را پتانسيل خوبی برای معرفي جاذبه هاي گردشگري خواند و گفت: قطعا اين مهم موجب رونق اقصادي و ايجاد اشتغال در شهرستان می شود.
مسئول نمایندگی ميراث فرهنگي، صنایع دستی و گردشگری رودبار از زحمات فرمانداري، اتاق اصناف ، صنف زيتون فروشان و هنرمندان صنایع دستی شهرستان قدردانی نمود و گفت: پویای شهرستان حاصل تلاش همه اقشار و گروه هاست.